تهیه پودر زعفران

زعفران، یکی از گران ترین ادویه های دنیاست که هم اکنون در بازار به صورت رشته ای، پودر و عصاره آبی قابل دسترس است. عصاره آبی زعفران توسط برخی از شرکت های تولید کننده زعفران به فروش می رسد، اما به خاطر هزینه بالای تولید و ناپایداری آن، بیشتر تولیدکنندگان زعفران ترجیح می دهند تا از گیاه زعفران محصولاتی به صورت پودر و یا رشته های خشک تهیه کنند. شما می توانید با استفاده از زعفرانی که از قبل به صورت پودر تهیه شده است سرعت پخت و پز خود را افزایش دهید. بنابراین برخی از تولیدکنندگان زعفران به منظور سهولت در نگهداری، طبخ و همچنین افزایش پایداری زعفران، این محصول را به صورت پودر به فروش می رسانند. در این مقاله در رابطه با روش تهیه پودر زعفران و همینطور ویژگی های پودر زعفران اصل بیشتر توضیح خواهیم داد.

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مرکز ريکاوري اطلاعات ايران دل نوشته، کتاب خواني پایگاه اطلاع رسانی قیام استیکر گرام ایران دانلود اتو بار