خشک کردن قارچ دکمه ای

قارچ های خوراکی غنی از پروتئین ، ویتامین‌ ها ، فیبر  و مواد معدنی هستند و  در عین حال کالری کمی دارند ، در حدود ۹۰ درصد قارچ ها از آب تشکیل شده است . مصرف قارچ ، به خصوص قارچ دکمه ای در سال‌ های اخیر افزایش چشمگیری داشته ‌است. بیشتر افراد قارچ دکمه ای سفید را بر انواع دیگر آن ترجیح می دهند. قارچ های دکمه ای در سه نوع قارچ های دکمه ای کوچک، قارچ های دارای غشا و قارچ های بالغ دارای کلاهک باز هستند. نوع اول و دوم یعنی قارچ های دکمه ای کوچک و قارچ های دارای غشا را اغلب به صورت تازه می فروشند اما نوع سوم ذکر شده در اینجا ترجیجا بهتر است به صورت کنسرو شده تهیه و فروخته شود.

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تینا مناقصات پیمانکاری مخابرات پارس نماد نقطه کور خبرگزاری قوچانی شرکت پالایش کود قلب محصولات پروتئینی ایران معرفی شهرستان آران و بیدگل و جاذبه های موجود در آن