زعفران ایرانی ادویه ای طبیعی است که آن را طلای قرمز می نامند. زعفران به دلیل کیفیت و اثرات بی نظیر آن عطر و طعم دلپذیر و رنگ عالی در سطح جهانی شناخته شده است. ایران حدود ۸۰ درصد از تولید زعفران در جهان را به خود اختصاص میدهد. با وجود اندازه کوچک زعفران قیمت آن بسیار گران بوده و در عین حال کاربرد آن بسیار وسیع است. در این مقاله به مراحل صادرات زعفران در ایران اشاره شده است.
زعفران یکی از مهم ترین محصولات صادراتی ایران است که نقش مهمی در درآمد و اشتغالزایی برای تولید کنندگان دارد. علاوه بر این زعفران عمده ترین محصول شهرهای خراسان، فارس و کرمان است. همچنین زعفران یک محصول استراتژیک در ایران است و سهم ایران در تولید و صادرات زعفران تقریبا ۹۰ درصد است. حدود ۲۰۰ نفر کارگر برای تولید زعفران در هر هکتار مورد نیاز است. با این حال، این رقم در بخش پردازش و بازاریابی بسیار بالاتر است.
درباره این سایت